A járóképes alvázra szerelt tartályos felépítmény undort keltő anyagok, valamint egyéb, nem aktívan korrozív folyadék, iszap felszívásásra szállítására és ürítésére szolgál. A szennyvíz szállítására szolgáló tartálytest előtt elhelyezett tartálytér a nagynyomású vízszivattyú vízellátására szolgál, mellyel csatornák tisztítását végezhetjük.

A felépítmény fő egysége egy fekvő hengeres, hátrafelé lejtő szénacél tartály, melyet elől hegesztett, hátul teljes keresztmetszetében felső forgásponton, hidraulikusan nyitható sekélydomborítású fenekek zárnak le. A fekvőhengeres tartály hátra 45O-ban billenthető. A hátsó fenéken van az NA 120-as tolózárral szerelt töltő – ürítő csonk. A tartály telítettségét a mellső fenéken lévő úszódobos, skálázott szintmutató jelzi. A túltöltést és a felszívott anyagnak a kompresszorba jutását egy kettős úszógömbös záróelem és egy lecsapató edény, míg a megengedettnél nagyobb tartálynyomás kialakulását rugóterhelésű biztonsági szelep akadályozza meg. A folyadéklengéseket a tartály belsejében kialakított hullámtörő mérsékli. A tartály töltése, ürítése vákuumszivattyú segítségével történik. Hajtását a nyomatékváltóra szerelt mellékhajtóműről kardán és ékszíjhajtás közvetítésével.

A tartály felső alkotóján található szívótorony a szennyvíztartály töltésének könnyítésére szolgál. A torony kb. 2700-ban a jármű hátsó részén körbeforgatható, gémszerkezete emelhető-süllyeszthető, illetve kitolható.
A szívó- és a nyomóüzem a forgásirány megváltoztatása nélkül, egy négyjáratú csap segítségével. A kompresszorház belső teréből távozó elhasznált olajat egy olajleválasztó-zajcsillapító gyűjti össze, így az nem szennyezi a környezetet

AFT 7010

  • Tartálytérfogat: 7+1 m3
  • Komplett felépítmény tömege: 4.200kg
  • Üzemi nyomás: 0,5 bar
  • Vákuum szivattyú típusa: Jurop PR150
  • Vákuum szivattyú légszállítása: 700-900 m3/ó
  • Nagynyomású szivattyú típusa: Pratissoli KF28
  • Szállított víz mennyisége max.: 92 l/perc

További információért kérje kollégánk segítségét!

+36 42 525-111
kereskedelem@ajgkft.hu